kaart

Check zeker ook onze dagverse suggesties van de chef op het krijtbord aan de muur!

Soepen

  • Dagsoep
    4,50
  • Vissoep met rouille en lookbroodjes
    13,50

Koude voorgerechten

  • Fris slaatje met grijze garnalen
    17,50
  • Zacht gerookte zalm met toast
    14,80
  • 6 holle oesters
    14,80

Warme voorgerechten

  • In huis bereide garnaalkroketten
    14,80
  • In huis bereide kaaskroketten
    13,80
  • Sint-jacobsvruchten van het huis (curryroomsaus)
    15,80
  • Scampi’s in lookboter
    14,80
  • Gegrilde scampi’s met tartaar
    14,80
  • Salade van gebakken scampi’s met spekreepjes
    14,80
  • Frivool slaatje van gebakken coquilles met balsamicovinaigrette
    15,80

Visgerechten

  • Fris slaatje met grijze garnalen
    29,50
  • Gebakken zalm met béarnaisesaus en saladegarnituur
    23,80
  • Gebakken kabeljauw met saladegarnituur
    23,80
  • Gestoomde kabeljauw met roomsaus en fijne groentjes
    24,80
  • Gebakken strandtongetjes (3st) met saladegarnituur
    24,80
  • St.-Jacobsvruchten van het huis (curryroomsaus)
    25,80
  • Scampi’s met lookboter
    24,80
  • Gegrilde scampi’s met fris slaatje en tartaar
    24,80
  • Nieuwpoorts vispannetje
    21,80
  • Trio van vers aangevoerde vis op Normandische wijze
    24,80
  • Noordzeebouillabaisse met rouille en lookbroodjes
    25,80
Gerechten worden geserveerd met frietjes of pommes duchesses

Mosselen (seizoen)

  • Mosselen natuur
    23,50
  • Mosselen witte wijn
    24,50
  • Mosselen met Provençaalse saus
    25,50
  • Mosselen van het huis (curryroomsaus)
    26,50

Paling

  • Paling in ‘t groen
    28,00
  • Paling op provençaalse wijze
    28,00
  • Paling in de roomsaus
    28,00
  • Gebakken paling met sla, tartaar
    28,00
  • Paling van de Chef
    29,00

Vleesgerechten

  • In huis bereide americain garni met sla
    23,00
  • Steak natuur met saladegarnituur
    23,00
  • Entrecôte met kruidenboter
    25,00
  • Super mixed grill met slaatje
    26,00
  • Rundsfilet pur met slaatje
    27,00
  • Groene pepersaus, champignonroomsaus, provençaalse saus, béarnaisesaus
    3,00

Kinderkaart

  • Tomaat met garnaaltjes
    16,80
  • In huis bereide kaaskroket 1 stuk
    8,50
  • In huis bereide kaaskroket 2 stuks
    14,80
  • In huis bereide garnaalkroket 1 stuk
    11,50
  • In huis bereide garnaalkroket 2 stuks
    15,80
  • Junior portie mosselen
    15,80
  • Gebakken zalm
    11,50
  • Gebakken kabeljauw
    11,50
  • Rundsfilet pur
    15,00

Nagerechten

  • Kinderijsje
    3,00
  • Vanilleroomijs
    5,50
  • Vanilleroomijs met caramelsaus
    5,80
  • Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
    6,00
  • Vanilleroomijs met nootjes en caramel
    6,00
  • In huis bereide chocolademousse
    6,00
  • Sorbet passievrucht of framboos
    5,80
  • Crème brulée
    6,00
  • Moelleux van chocolade
    7,00