kaart

Check zeker ook onze dagverse suggesties van de chef op het krijtbord aan de muur!

Soepen

  • Dagsoep
    €5,50
  • Vissoep met rouille en lookbroodjes
    €15,80

Koude voorgerechten

  • Fris slaatje met grijze garnalen
    €19,50
  • Zacht gerookte zalm met toast
    €15,80
  • 6 holle oesters
    €15,80

Warme voorgerechten

  • In huis bereide garnaalkroketten
    €15,80
  • In huis bereide kaaskroketten
    €14,80
  • Sint jacobsvruchten van het huis (curryroomsaus)
    €17,80
  • Scampi’s in lookboter
    €15,80
  • Gegrilde scampi’s met tartaar
    €15,80
  • Salade van gebakken scampi’s met spekreepjes
    €15,80
  • Frivool slaatje van gebakken coquilles met balsamicovinaigrette
    €17,80

Visgerechten

  • Fris slaatje met grijze garnalen
    €31,50
  • Gebakken zalm met béarnaisesaus en saladegarnituur
    €26,80
  • Gebakken kabeljauw met saladegarnituur
    €26,80
  • Gestoomde kabeljauw met roomsaus en fijne groentjes
    €26,80
  • Gebakken strandtongetjes (3st) met saladegarnituur
    €26,80
  • St.-Jacobsvruchten van het huis (curryroomsaus)
    €28,80
  • Scampi’s met lookboter
    €26,80
  • Gegrilde scampi’s met fris slaatje en tartaar
    €26,80
  • Nieuwpoorts vispannetje
    €25,50
  • Trio van vers aangevoerde vis op Normandische wijze
    €26,80
  • Noordzeebouillabaisse met rouille en lookbroodjes
    €28,80
Gerechten worden geserveerd met frietjes of pommes duchesses

Mosselen (seizoen)

  • Mosselen natuur
    €25,80
  • Mosselen witte wijn
    €27,80
  • Mosselen met provençaalse saus
    €27,80
  • Mosselen van het huis (curryroomsaus)
    €28,80

Paling

  • Paling in ‘t groen
    €29,50
  • Paling op provençaalse wijze
    €29,50
  • Paling in de roomsaus
    €29,50
  • Gebakken paling met sla, tartaar
    €29,50
  • Paling van de Chef
    €30,50

Vleesgerechten

  • In huis bereide americain garni met sla
    €25,50
  • Steak natuur met saladegarnituur
    €25,50
  • Entrecôte met kruidenboter
    €27,00
  • Super mixed grill met slaatje
    €28,00
  • Rundsfilet pur met slaatje
    €30,50
  • Groene pepersaus, champignonroomsaus, provençaalse saus, béarnaisesaus
    €3,50

Kinderkaart

  • Tomaat met garnaaltjes
    €19,50
  • In huis bereide kaaskroket 1 stuk
    €9,50
  • In huis bereide kaaskroket 2 stuks
    €16,80
  • In huis bereide garnaalkroket 1 stuk
    €12,50
  • In huis bereide garnaalkroket 2 stuks
    €17,80
  • Junior portie mosselen
    €19,50
  • Gebakken zalm
    €13,50
  • Gebakken kabeljauw
    €13,50
  • Rundsfilet pur
    €17,00

Nagerechten

  • Kinderijsje
    €4,00
  • Vanilleroomijs
    €8,00
  • Vanilleroomijs met caramelsaus
    €8,00
  • Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
    €8,00
  • Vanilleroomijs met nootjes en caramel
    €8,00
  • In huis bereide chocolademousse
    €8,00
  • Sorbet passievrucht of framboos
    €8,00
  • Crème brulée
    €8,00
  • Moelleux van chocolade
    €9,00

Restaurant
De Roos

Openingsuren

De keuken is open
van 11u30 tot 14u30
van 18u00 tot 21u30

Wij rusten op dinsdag en woensdag.